Abbingahiem

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Abbingahiem in Leeuwarden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Abbingahiem
ADRES
STRAATNAAM: 
Jansoniusstr 4; 8934BM; Leeuwarden
WOONPLAATS: 
Leeuwarden
POSTCODE: 
8934 BM
GEMEENTE: 
Leeuwarden
POSTCODEGEBIED: 
Leeuwarden
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Abbingahiem kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Leeuwarden laten berekenen en tonen.
MAP

Jansoniusstr 4, 8934BM, Leeuwarden, Nederland

Abbingahiem met het hoofdkantoor in Jansoniusstr 4, 8934BM, Leeuwarden, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Abbingahiem kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Abbingahiem.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
58 2883188
FAXAPPARAAT: 
58 288322
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Abbingahiem de internationale nummer +31 58 2883188 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Abbingahiem contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Abbingahiem vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 58 288322 of aan de email adres van het bedrijf Abbingahiem sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in Leeuwarden of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van Leeuwarden in Friesland.
bejaarden, , verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: