Aktiviteitencentrum Haarlem

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Aktiviteitencentrum Haarlem in Haarlem. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Aktiviteitencentrum Haarlem
ADRES
STRAATNAAM: 
F Nightingalestr 3; 2037NA; Haarlem
WOONPLAATS: 
Haarlem
POSTCODE: 
2037 NA
GEMEENTE: 
Haarlem
POSTCODEGEBIED: 
Haarlem
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Florence Nightingalestraat
REGIO: 
West
Gehandicapteninformatie, Dagbesteding Voor Lichamelijk Gehandicapte Volwassenen.Voor de aankomst met de auto naar Aktiviteitencentrum Haarlem kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Florence Nightingalestraat in Haarlem laten berekenen en tonen.
MAP

F Nightingalestr 3, 2037NA, Haarlem, Nederland

Aktiviteitencentrum Haarlem met het hoofdkantoor in F Nightingalestr 3; 2037NA; Haarlem, Nederland, Gehandicapteninformatie.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Gehandicapteninformatie of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Aktiviteitencentrum Haarlem kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Aktiviteitencentrum Haarlem.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
023 5401845
FAXAPPARAAT: 
023 5730416
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Aktiviteitencentrum Haarlem de internationale nummer +31 023 5401845 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Aktiviteitencentrum Haarlem contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Aktiviteitencentrum Haarlem vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 023 5730416 of aan de email adres van het bedrijf Aktiviteitencentrum Haarlem sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Gehandicapteninformatie in Haarlem of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Gehandicapteninformatie van Haarlem in Noord-Holland.
gehandicapteninformatieMeer Bedrijven in deze branche: