Alegunda Ilberi

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Alegunda Ilberi in Bedum. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Alegunda Ilberi
ADRES
STRAATNAAM: 
Prof Boermastr 2; 9781JS; Bedum
WOONPLAATS: 
Bedum
POSTCODE: 
9781 JS
GEMEENTE: 
Bedum
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Alegunda Ilberi kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Bedum laten berekenen en tonen.
MAP

Prof Boermastr 2, 9781JS, Bedum, Nederland

Alegunda Ilberi met het hoofdkantoor in Prof Boermastr 2; 9781JS; Bedum, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Alegunda Ilberi kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Alegunda Ilberi.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
050 3012410
FAXAPPARAAT: 
050 3013968
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Alegunda Ilberi de internationale nummer +31 050 3012410 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Alegunda Ilberi contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Alegunda Ilberi vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 050 3013968 of aan de email adres van het bedrijf Alegunda Ilberi sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in Bedum of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van Bedum in Groningen.
bejaarden, , verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: