Avvl N.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Avvl N.V. in Holwierde. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Avvl N.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Hoofdwg 52a; 9905PD; Holwierde
WOONPLAATS: 
Holwierde
POSTCODE: 
9905 PD
GEMEENTE: 
Delfzijl
POSTCODEGEBIED: 
Appingedam
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Crematieverzorging.Voor de aankomst met de auto naar Avvl N.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Holwierde laten berekenen en tonen.
MAP

Hoofdwg 52a, 9905PD, Holwierde, Nederland

Avvl N.V. met het hoofdkantoor in Hoofdwg 52a; 9905PD; Holwierde, Nederland, Crematieverzorging.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Crematieverzorging of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Avvl N.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Avvl N.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0596 627327
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Avvl N.V. de internationale nummer +31 0596 627327 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Avvl N.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Avvl N.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Avvl N.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Crematieverzorging in Holwierde of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Crematieverzorging van Holwierde in Groningen.
crematieverzorgingMeer Bedrijven in deze branche: