Bartiméus, Centr

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Bartiméus, Centr in Utrecht. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Bartiméus, Centr
ADRES
STRAATNAAM: 
Oudenoord 325; 3513EP; Utrecht
WOONPLAATS: 
Utrecht
POSTCODE: 
3513 EP
GEMEENTE: 
Utrecht
POSTCODEGEBIED: 
Utrecht
PROVINCE: 
Utrecht
STRAAT: 
Oudenoord
REGIO: 
West
Sociaal En Maatschappelijk Werk.Voor de aankomst met de auto naar Bartiméus, Centr kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Oudenoord in Utrecht laten berekenen en tonen.
MAP

Oudenoord 325, 3513EP, Utrecht, Nederland

Bartiméus, Centr met het hoofdkantoor in Oudenoord 325, 3513EP, Utrecht, Nederland, Sociaal En Maatschappelijk Werk.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Sociaal En Maatschappelijk Werk of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Bartiméus, Centr kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Bartiméus, Centr.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
3 2398239
FAXAPPARAAT: 
3 2398238
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Bartiméus, Centr de internationale nummer +31 3 2398239 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Bartiméus, Centr contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Bartiméus, Centr vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 3 2398238 of aan de email adres van het bedrijf Bartiméus, Centr sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Sociaal En Maatschappelijk Werk in Utrecht of vanuit een ander regio in Utrecht en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Sociaal En Maatschappelijk Werk van Utrecht in Utrecht.
sociaal, en, maatschappelijk, werkMeer Bedrijven in deze branche: