Bas-Is

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Bas-Is in Groningen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Bas-Is
ADRES
STRAATNAAM: 
M L Kingstr 95; 9728WN; Groningen
WOONPLAATS: 
Groningen
POSTCODE: 
9728 WN
GEMEENTE: 
Groningen
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Organisatiebureau.Voor de aankomst met de auto naar Bas-Is kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Groningen laten berekenen en tonen.
MAP

M L Kingstr 95, 9728WN, Groningen, Nederland

Bas-Is met het hoofdkantoor in M L Kingstr 95; 9728WN; Groningen, Nederland, Organisatiebureau.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Organisatiebureau of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Bas-Is kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Bas-Is.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
050 5277363
WEBSITE: 
www.bas-is.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Bas-Is de internationale nummer +31 050 5277363 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Bas-Is contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Bas-Is vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Bas-Is sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Organisatiebureau in Groningen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Organisatiebureau van Groningen in Groningen.
organisatiebureauMeer Bedrijven in deze branche: