Basisschool De Bakelgeert

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Bakelgeert in Boxmeer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Bakelgeert
ADRES
STRAATNAAM: 
BAKELGEERTSTRAAT 45; 5831CS; BOXMEER
WOONPLAATS: 
Boxmeer
POSTCODE: 
5831 CS
GEMEENTE: 
Boxmeer
POSTCODEGEBIED: 
Venray
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Bakelgeertstraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Bakelgeert kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Bakelgeertstraat in Boxmeer laten berekenen en tonen.
MAP

BAKELGEERTSTRAAT 45, 5831CS, BOXMEER, Nederland

Basisschool De Bakelgeert met het hoofdkantoor in BAKELGEERTSTRAAT 45, 5831CS, BOXMEER, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Bakelgeert kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Bakelgeert.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
485573386
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Bakelgeert de internationale nummer +31 485573386 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Bakelgeert contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Bakelgeert vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Bakelgeert sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Boxmeer of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Boxmeer in Noord-Brabant.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: