Basisschool De Blokkenberg

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Blokkenberg in Kerkrade. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Blokkenberg
ADRES
STRAATNAAM: 
VINCENT VAN GOGHPLEIN 1; 6464CH; KERKRADE
WOONPLAATS: 
Kerkrade
POSTCODE: 
6464 CH
GEMEENTE: 
Kerkrade
POSTCODEGEBIED: 
Heerlen
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Vincent van Goghplein
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Blokkenberg kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Vincent van Goghplein in Kerkrade laten berekenen en tonen.
MAP

VINCENT VAN GOGHPLEIN 1, 6464CH, KERKRADE, Nederland

Basisschool De Blokkenberg met het hoofdkantoor in VINCENT VAN GOGHPLEIN 1, 6464CH, KERKRADE, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Blokkenberg kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Blokkenberg.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
455452957
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Blokkenberg de internationale nummer +31 455452957 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Blokkenberg contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Blokkenberg vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Blokkenberg sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Kerkrade of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Kerkrade in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: