Basisschool De Bongerd

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Bongerd in Venray. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Bongerd
ADRES
STRAATNAAM: 
EIKENLAAN 1; 5802CS; VENRAY
WOONPLAATS: 
Venray
POSTCODE: 
5802 CS
GEMEENTE: 
Venray
POSTCODEGEBIED: 
Venray
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Eikenlaan
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Bongerd kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Eikenlaan in Venray laten berekenen en tonen.
MAP

EIKENLAAN 1, 5802CS, VENRAY, Nederland

Basisschool De Bongerd met het hoofdkantoor in EIKENLAAN 1; 5802CS; VENRAY, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Bongerd kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Bongerd.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
478569711
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Bongerd de internationale nummer +31 478569711 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Bongerd contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Bongerd vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Bongerd sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Venray of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Venray in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: