Basisschool De Kleine Wereld

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Kleine Wereld in Nijmegen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Kleine Wereld
ADRES
STRAATNAAM: 
MARIE CURIESTRAAT 9; 6533HV; NIJMEGEN
WOONPLAATS: 
Nijmegen
POSTCODE: 
6533 HV
GEMEENTE: 
Nijmegen
POSTCODEGEBIED: 
Nimwegen
PROVINCE: 
Gelderland
STRAAT: 
Marie Curiestraat
REGIO: 
Oosten
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Kleine Wereld kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Marie Curiestraat in Nijmegen laten berekenen en tonen.
MAP

MARIE CURIESTRAAT 9, 6533HV, NIJMEGEN, Nederland

Basisschool De Kleine Wereld met het hoofdkantoor in MARIE CURIESTRAAT 9; 6533HV; NIJMEGEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Kleine Wereld kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Kleine Wereld.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
243553159
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Kleine Wereld de internationale nummer +31 243553159 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Kleine Wereld contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Kleine Wereld vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Kleine Wereld sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Nijmegen of vanuit een ander regio in Gelderland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Nijmegen in Gelderland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: