Basisschool De Klumpert

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Klumpert in Nijmegen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Klumpert
ADRES
STRAATNAAM: 
ZIJPENDAALSTRAAT 1; 6535PS; NIJMEGEN
WOONPLAATS: 
Nijmegen
POSTCODE: 
6535 PS
GEMEENTE: 
Nijmegen
POSTCODEGEBIED: 
Nimwegen
PROVINCE: 
Gelderland
STRAAT: 
Zijpendaalstraat
REGIO: 
Oosten
Basis- and Kleuteronderwijs, Kinderopvang Behalve Thui, Soort Kinderopvang: Kinderdagverblijven. Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Klumpert kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Zijpendaalstraat in Nijmegen laten berekenen en tonen.
MAP

ZIJPENDAALSTRAAT 1, 6535PS, NIJMEGEN, Nederland

Basisschool De Klumpert met het hoofdkantoor in ZIJPENDAALSTRAAT 1; 6535PS; NIJMEGEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwijs, Kinderopvang Behalve Thui.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwijs, Kinderopvang Behalve Thui of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Klumpert kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Klumpert.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
243540390
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Klumpert de internationale nummer +31 243540390 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Klumpert contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Klumpert vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Klumpert sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwijs, Kinderopvang Behalve Thui in Nijmegen of vanuit een ander regio in Gelderland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwijs, Kinderopvang Behalve Thui van Nijmegen in Gelderland.
basis-, kleuteronderwijs, kinderopvang, behalve, thuiMeer Bedrijven in deze branche: