Basisschool De Koppelberg

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Koppelberg in Geleen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Koppelberg
ADRES
STRAATNAAM: 
VERDISTRAAT 25; 6164CK; GELEEN
WOONPLAATS: 
Geleen
POSTCODE: 
6164 CK
GEMEENTE: 
Sittard-Geleen
POSTCODEGEBIED: 
Echt
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Verdistraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Koppelberg kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Verdistraat in Geleen laten berekenen en tonen.
MAP

VERDISTRAAT 25, 6164CK, GELEEN, Nederland

Basisschool De Koppelberg met het hoofdkantoor in VERDISTRAAT 25, 6164CK, GELEEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Koppelberg kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Koppelberg.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
46474727
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Koppelberg de internationale nummer +31 46474727 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Koppelberg contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Koppelberg vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Koppelberg sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Geleen of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Geleen in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: