Basisschool De Poolster

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Poolster in Veldhoven. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Poolster
ADRES
STRAATNAAM: 
NIJLANDLAAN 5; 555PA; VELDHOVEN
WOONPLAATS: 
Veldhoven
POSTCODE: 
555 PA
GEMEENTE: 
Veldhoven
POSTCODEGEBIED: 
Veldhoven
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Nijlandlaan
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Poolster kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Nijlandlaan in Veldhoven laten berekenen en tonen.
MAP

NIJLANDLAAN 5, 555PA, VELDHOVEN, Nederland

Basisschool De Poolster met het hoofdkantoor in NIJLANDLAAN 5, 555PA, VELDHOVEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Poolster kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Poolster.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
42534594
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Poolster de internationale nummer +31 42534594 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Poolster contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Poolster vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Poolster sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Veldhoven of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Veldhoven in Noord-Brabant.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: