Basisschool De Schakel

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Schakel in Kerkrade. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Schakel
ADRES
STRAATNAAM: 
LELIESTRAAT 31; 6466XN; KERKRADE
WOONPLAATS: 
Kerkrade
POSTCODE: 
6466 XN
GEMEENTE: 
Kerkrade
POSTCODEGEBIED: 
Heerlen
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Leliestraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Schakel kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Leliestraat in Kerkrade laten berekenen en tonen.
MAP

LELIESTRAAT 31, 6466XN, KERKRADE, Nederland

Basisschool De Schakel met het hoofdkantoor in LELIESTRAAT 31; 6466XN; KERKRADE, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Schakel kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Schakel.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
455411756
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Schakel de internationale nummer +31 455411756 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Schakel contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Schakel vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Schakel sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Kerkrade of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Kerkrade in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: