Basisschool De Triangel

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Triangel in Leende. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Triangel
ADRES
STRAATNAAM: 
SCHOOLSTRAAT 4; 5595CS; LEENDE
WOONPLAATS: 
Leende
POSTCODE: 
5595 CS
GEMEENTE: 
Heeze-Leende
POSTCODEGEBIED: 
Veldhoven
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Schoolstraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Triangel kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Schoolstraat in Leende laten berekenen en tonen.
MAP

SCHOOLSTRAAT 4, 5595CS, LEENDE, Nederland

Basisschool De Triangel met het hoofdkantoor in SCHOOLSTRAAT 4; 5595CS; LEENDE, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Triangel kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Triangel.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
402061412
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Triangel de internationale nummer +31 402061412 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Triangel contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Triangel vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Triangel sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Leende of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Leende in Noord-Brabant.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: