Basisschool De Verrekijker

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Verrekijker in Amstenrade. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Verrekijker
ADRES
STRAATNAAM: 
DE GIJSELAAR 80; 6436AZ; AMSTENRADE
WOONPLAATS: 
Amstenrade
POSTCODE: 
6436 AZ
GEMEENTE: 
Schinnen
POSTCODEGEBIED: 
Heerlen
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
De Gijselaar
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Verrekijker kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar De Gijselaar in Amstenrade laten berekenen en tonen.
MAP

DE GIJSELAAR 80, 6436AZ, AMSTENRADE, Nederland

Basisschool De Verrekijker met het hoofdkantoor in DE GIJSELAAR 80; 6436AZ; AMSTENRADE, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Verrekijker kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Verrekijker.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
464422553
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Verrekijker de internationale nummer +31 464422553 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Verrekijker contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Verrekijker vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Verrekijker sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Amstenrade of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Amstenrade in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: