Basisschool De Voeegelsjtang

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool De Voeegelsjtang in Hoensbroek. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool De Voeegelsjtang
ADRES
STRAATNAAM: 
KLOOSTERSTRAAT 2; 6431LW; HOENSBROEK
WOONPLAATS: 
Hoensbroek
POSTCODE: 
6431 LW
GEMEENTE: 
Heerlen
POSTCODEGEBIED: 
Heerlen
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Burgemeester Martinstraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool De Voeegelsjtang kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Burgemeester Martinstraat in Hoensbroek laten berekenen en tonen.
MAP

KLOOSTERSTRAAT 2, 6431LW, HOENSBROEK, Nederland

Basisschool De Voeegelsjtang met het hoofdkantoor in KLOOSTERSTRAAT 2; 6431LW; HOENSBROEK, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool De Voeegelsjtang kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool De Voeegelsjtang.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
455214499
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool De Voeegelsjtang de internationale nummer +31 455214499 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool De Voeegelsjtang contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool De Voeegelsjtang vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool De Voeegelsjtang sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Hoensbroek of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Hoensbroek in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: