Basisschool Holtum

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool Holtum in Holtum. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool Holtum
ADRES
STRAATNAAM: 
MUNNIKSTRAAT 10; 6123AR; HOLTUM
WOONPLAATS: 
Holtum
POSTCODE: 
6123 AR
GEMEENTE: 
Sittard-Geleen
POSTCODEGEBIED: 
Echt
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Munnikstraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool Holtum kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Munnikstraat in Holtum laten berekenen en tonen.
MAP

MUNNIKSTRAAT 10, 6123AR, HOLTUM, Nederland

Basisschool Holtum met het hoofdkantoor in MUNNIKSTRAAT 10; 6123AR; HOLTUM, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool Holtum kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool Holtum.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
464852002
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool Holtum de internationale nummer +31 464852002 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool Holtum contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool Holtum vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool Holtum sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Holtum of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Holtum in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: