Basisschool Overhoven

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool Overhoven in Sittard. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool Overhoven
ADRES
STRAATNAAM: 
GELDERSESTRAAT 28; 6136AT; SITTARD
WOONPLAATS: 
Sittard
POSTCODE: 
6136 AT
GEMEENTE: 
Sittard-Geleen
POSTCODEGEBIED: 
Echt
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Geldersestraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool Overhoven kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Geldersestraat in Sittard laten berekenen en tonen.
MAP

GELDERSESTRAAT 28, 6136AT, SITTARD, Nederland

Basisschool Overhoven met het hoofdkantoor in GELDERSESTRAAT 28; 6136AT; SITTARD, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool Overhoven kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool Overhoven.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
464512370
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool Overhoven de internationale nummer +31 464512370 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool Overhoven contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool Overhoven vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool Overhoven sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Sittard of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Sittard in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: