Basisschool Petrus Canisius

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool Petrus Canisius in Puth. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool Petrus Canisius
ADRES
STRAATNAAM: 
KERKWEG 17; 6155KL; PUTH
WOONPLAATS: 
Puth
POSTCODE: 
6155 KL
GEMEENTE: 
Schinnen
POSTCODEGEBIED: 
Echt
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Kerkweg
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool Petrus Canisius kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Kerkweg in Puth laten berekenen en tonen.
MAP

KERKWEG 17, 6155KL, PUTH, Nederland

Basisschool Petrus Canisius met het hoofdkantoor in KERKWEG 17, 6155KL, PUTH, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool Petrus Canisius kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool Petrus Canisius.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
464431589
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool Petrus Canisius de internationale nummer +31 464431589 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool Petrus Canisius contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool Petrus Canisius vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Basisschool Petrus Canisius sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Puth of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Puth in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: