Basisschool St. Gerardus Majella

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool St. Gerardus Majella in Heerlen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool St. Gerardus Majella
ADRES
STRAATNAAM: 
HEI GRINDELWEG 88; 6414BT; HEERLEN
WOONPLAATS: 
Heerlen
POSTCODE: 
6414 BT
GEMEENTE: 
Heerlen
POSTCODEGEBIED: 
Heerlen
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Hei Grindelweg
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool St. Gerardus Majella kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Hei Grindelweg in Heerlen laten berekenen en tonen.
MAP

HEI GRINDELWEG 88, 6414BT, HEERLEN, Nederland

Basisschool St. Gerardus Majella met het hoofdkantoor in HEI GRINDELWEG 88; 6414BT; HEERLEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool St. Gerardus Majella kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool St. Gerardus Majella.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
455211574
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool St. Gerardus Majella de internationale nummer +31 455211574 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool St. Gerardus Majella contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool St. Gerardus Majella vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool St. Gerardus Majella sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Heerlen of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Heerlen in Limburg.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: