Basisschool St. Jozef

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool St. Jozef in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool St. Jozef
ADRES
STRAATNAAM: 
KALFJESLAAN 37; 181JA; AMSTERDAM
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
181 JA
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Kalfjeslaan
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool St. Jozef kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Kalfjeslaan in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

KALFJESLAAN 37, 181JA, AMSTERDAM, Nederland

Basisschool St. Jozef met het hoofdkantoor in KALFJESLAAN 37, 181JA, AMSTERDAM, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool St. Jozef kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool St. Jozef.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
264322
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool St. Jozef de internationale nummer +31 264322 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool St. Jozef contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool St. Jozef vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Basisschool St. Jozef sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Amsterdam in Noord-Holland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: