Basisschool St. Lambertus

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool St. Lambertus in Oirsbeek. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool St. Lambertus
ADRES
STRAATNAAM: 
DORPSTRAAT 79; 6438JT; OIRSBEEK
WOONPLAATS: 
Oirsbeek
POSTCODE: 
6438 JT
GEMEENTE: 
Schinnen
POSTCODEGEBIED: 
Heerlen
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Dorpstraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool St. Lambertus kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Dorpstraat in Oirsbeek laten berekenen en tonen.
MAP

DORPSTRAAT 79, 6438JT, OIRSBEEK, Nederland

Basisschool St. Lambertus met het hoofdkantoor in DORPSTRAAT 79; 6438JT; OIRSBEEK, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool St. Lambertus kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool St. Lambertus.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
464421825
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool St. Lambertus de internationale nummer +31 464421825 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool St. Lambertus contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool St. Lambertus vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool St. Lambertus sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Oirsbeek of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Oirsbeek in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: