Basisschool 'T Heuvelke

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool 'T Heuvelke in Geleen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool 'T Heuvelke
ADRES
STRAATNAAM: 
DAHLIASTRAAT 4; 6163CH; GELEEN
WOONPLAATS: 
Geleen
POSTCODE: 
6163 CH
GEMEENTE: 
Sittard-Geleen
POSTCODEGEBIED: 
Echt
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Dahliastraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool 'T Heuvelke kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Dahliastraat in Geleen laten berekenen en tonen.
MAP

DAHLIASTRAAT 4, 6163CH, GELEEN, Nederland

Basisschool 'T Heuvelke met het hoofdkantoor in DAHLIASTRAAT 4; 6163CH; GELEEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool 'T Heuvelke kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool 'T Heuvelke.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
464743181
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool 'T Heuvelke de internationale nummer +31 464743181 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool 'T Heuvelke contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool 'T Heuvelke vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Basisschool 'T Heuvelke sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Geleen of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Geleen in Limburg.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: