Basisschool 'T Kempke

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Basisschool 'T Kempke in Baarlo. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Basisschool 'T Kempke
ADRES
STRAATNAAM: 
PASTOOR GEENENSTRAAT 38; 5991BJ; BAARLO LB
WOONPLAATS: 
Baarlo
POSTCODE: 
5991 BJ
GEMEENTE: 
Peel en Maas
POSTCODEGEBIED: 
Venlo
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Pastoor Geenenstraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Basisschool 'T Kempke kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Pastoor Geenenstraat in Baarlo laten berekenen en tonen.
MAP

PASTOOR GEENENSTRAAT 38, 5991BJ, BAARLO LB, Nederland

Basisschool 'T Kempke met het hoofdkantoor in PASTOOR GEENENSTRAAT 38, 5991BJ, BAARLO LB, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Basisschool 'T Kempke kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Basisschool 'T Kempke.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
774778225
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Basisschool 'T Kempke de internationale nummer +31 774778225 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Basisschool 'T Kempke contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Basisschool 'T Kempke vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Basisschool 'T Kempke sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Baarlo of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Baarlo in Limburg.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: