Berkele Heem

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Berkele Heem in Horst. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Berkele Heem
ADRES
STRAATNAAM: 
vd Meerendonkstr 12; 5961HZ; Horst
WOONPLAATS: 
Horst
POSTCODE: 
5961 HZ
GEMEENTE: 
Horst aan de Maas
POSTCODEGEBIED: 
Venlo
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Doctor van de Meerendonkstraat
REGIO: 
Zuid
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Berkele Heem kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Doctor van de Meerendonkstraat in Horst laten berekenen en tonen.
MAP

vd Meerendonkstr 12, 5961HZ, Horst, Nederland

Berkele Heem met het hoofdkantoor in vd Meerendonkstr 12; 5961HZ; Horst, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Berkele Heem kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Berkele Heem.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
077 4671770
FAXAPPARAAT: 
077 3987849
WEBSITE: 
www.zorggroep-noord-limburg.nl
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Berkele Heem de internationale nummer +31 077 4671770 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Berkele Heem contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Berkele Heem vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 077 3987849 of aan de email adres van het bedrijf Berkele Heem sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in Horst of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van Horst in Limburg.
bejaarden, , verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: