Bernardus

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Bernardus in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Bernardus
ADRES
STRAATNAAM: 
Nw Passeerdersstr 2; 116XP; Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
116 XP
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Nieuwe Passeerdersstraat
REGIO: 
West
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Bernardus kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Nieuwe Passeerdersstraat in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

Nw Passeerdersstr 2, 116XP, Amsterdam, Nederland

Bernardus met het hoofdkantoor in Nw Passeerdersstr 2, 116XP, Amsterdam, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Bernardus kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Bernardus.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
2 5517
FAXAPPARAAT: 
2 6385956
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Bernardus de internationale nummer +31 2 5517 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Bernardus contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Bernardus vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 2 6385956 of aan de email adres van het bedrijf Bernardus sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van Amsterdam in Noord-Holland.
bejaarden, , verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: