Bosporus

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Bosporus in Lemmer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Bosporus
ADRES
STRAATNAAM: 
Schans 6; 8531DW; Lemmer
WOONPLAATS: 
Lemmer
POSTCODE: 
8531 DW
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Maaltijdbezorging.Voor de aankomst met de auto naar Bosporus kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Lemmer laten berekenen en tonen.
MAP

Schans 6, 8531DW, Lemmer, Nederland

Bosporus met het hoofdkantoor in Schans 6; 8531DW; Lemmer, Nederland, Maaltijdbezorging.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Maaltijdbezorging of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Bosporus kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Bosporus.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0514 563777
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Bosporus de internationale nummer +31 0514 563777 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Bosporus contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Bosporus vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Bosporus sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Maaltijdbezorging in Lemmer of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Maaltijdbezorging van Lemmer in Friesland.
maaltijdbezorgingMeer Bedrijven in deze branche: