Chr Basisschool De Walikker

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Chr Basisschool De Walikker in Oudemirdum. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Chr Basisschool De Walikker
ADRES
STRAATNAAM: 
J SCHOTANUSWEI 44; 8567LC; OUDEMIRDUM
WOONPLAATS: 
Oudemirdum
POSTCODE: 
8567 LC
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Chr Basisschool De Walikker kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Oudemirdum laten berekenen en tonen.
MAP

J SCHOTANUSWEI 44, 8567LC, OUDEMIRDUM, Nederland

Chr Basisschool De Walikker met het hoofdkantoor in J SCHOTANUSWEI 44; 8567LC; OUDEMIRDUM, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Chr Basisschool De Walikker kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Chr Basisschool De Walikker.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514571251
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Chr Basisschool De Walikker de internationale nummer +31 514571251 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Chr Basisschool De Walikker contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Chr Basisschool De Walikker vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Chr Basisschool De Walikker sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Oudemirdum of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Oudemirdum in Friesland.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: