Christelijke Basisschool De Haven

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool De Haven in Roden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool De Haven
ADRES
STRAATNAAM: 
KANAALSTRAAT 38; 9301LT; RODEN
WOONPLAATS: 
Roden
POSTCODE: 
9301 LT
GEMEENTE: 
Noordenveld
POSTCODEGEBIED: 
Roden
PROVINCE: 
Drenthe
STRAAT: 
Kanaalstraat
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool De Haven kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Kanaalstraat in Roden laten berekenen en tonen.
MAP

KANAALSTRAAT 38, 9301LT, RODEN, Nederland

Christelijke Basisschool De Haven met het hoofdkantoor in KANAALSTRAAT 38; 9301LT; RODEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool De Haven kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool De Haven.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
505019646
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool De Haven de internationale nummer +31 505019646 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool De Haven contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool De Haven vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool De Haven sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Roden of vanuit een ander regio in Drenthe en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Roden in Drenthe.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: