Christelijke Basisschool De Hoekstien

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool De Hoekstien in Arum. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool De Hoekstien
ADRES
STRAATNAAM: 
SCHOOLSTRAAT 14; 8822VP; ARUM
WOONPLAATS: 
Arum
POSTCODE: 
8822 VP
GEMEENTE: 
Súdwest Fryslân
POSTCODEGEBIED: 
Franeker
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool De Hoekstien kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Arum laten berekenen en tonen.
MAP

SCHOOLSTRAAT 14, 8822VP, ARUM, Nederland

Christelijke Basisschool De Hoekstien met het hoofdkantoor in SCHOOLSTRAAT 14; 8822VP; ARUM, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool De Hoekstien kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool De Hoekstien.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
517641310
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool De Hoekstien de internationale nummer +31 517641310 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool De Hoekstien contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool De Hoekstien vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool De Hoekstien sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Arum of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Arum in Friesland.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: