Christelijke Basisschool De Klister

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool De Klister in Opende. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool De Klister
ADRES
STRAATNAAM: 
DE HOGE KAMP 8; 9865BM; OPENDE
WOONPLAATS: 
Opende
POSTCODE: 
9865 BM
GEMEENTE: 
Grootegast
POSTCODEGEBIED: 
Zuidhorn
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool De Klister kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Opende laten berekenen en tonen.
MAP

DE HOGE KAMP 8, 9865BM, OPENDE, Nederland

Christelijke Basisschool De Klister met het hoofdkantoor in DE HOGE KAMP 8; 9865BM; OPENDE, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool De Klister kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool De Klister.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
594659625
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool De Klister de internationale nummer +31 594659625 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool De Klister contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool De Klister vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool De Klister sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Opende of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Opende in Groningen.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: