Christelijke Basisschool De Marke

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool De Marke in Glimmen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool De Marke
ADRES
STRAATNAAM: 
NIEUWE SCHOOLWEG 6; 9756BB; GLIMMEN
WOONPLAATS: 
Glimmen
POSTCODE: 
9756 BB
GEMEENTE: 
Haren
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool De Marke kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Glimmen laten berekenen en tonen.
MAP

NIEUWE SCHOOLWEG 6, 9756BB, GLIMMEN, Nederland

Christelijke Basisschool De Marke met het hoofdkantoor in NIEUWE SCHOOLWEG 6; 9756BB; GLIMMEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool De Marke kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool De Marke.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
504062290
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool De Marke de internationale nummer +31 504062290 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool De Marke contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool De Marke vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool De Marke sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Glimmen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Glimmen in Groningen.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: