Christelijke Basisschool De Morgenster

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool De Morgenster in Nieuw-Balinge. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool De Morgenster
ADRES
STRAATNAAM: 
VOORNWEG 1; 7938RC; NIEUW BALINGE
WOONPLAATS: 
Nieuw-Balinge
POSTCODE: 
7938 RC
GEMEENTE: 
Midden-Drenthe
POSTCODEGEBIED: 
Hoogeveen
PROVINCE: 
Drenthe
STRAAT: 
Voornweg
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool De Morgenster kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Voornweg in Nieuw-Balinge laten berekenen en tonen.
MAP

VOORNWEG 1, 7938RC, NIEUW BALINGE, Nederland

Christelijke Basisschool De Morgenster met het hoofdkantoor in VOORNWEG 1, 7938RC, NIEUW BALINGE, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool De Morgenster kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool De Morgenster.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
528321356
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool De Morgenster de internationale nummer +31 528321356 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool De Morgenster contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool De Morgenster vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool De Morgenster sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Nieuw-Balinge of vanuit een ander regio in Drenthe en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Nieuw-Balinge in Drenthe.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: