Christelijke Basisschool Het Anker

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool Het Anker in Zuidhorn. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool Het Anker
ADRES
STRAATNAAM: 
GEERT WALDASTRAAT 2; 9801AW; ZUIDHORN
WOONPLAATS: 
Zuidhorn
POSTCODE: 
9801 AW
GEMEENTE: 
Zuidhorn
POSTCODEGEBIED: 
Zuidhorn
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool Het Anker kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Zuidhorn laten berekenen en tonen.
MAP

GEERT WALDASTRAAT 2, 9801AW, ZUIDHORN, Nederland

Christelijke Basisschool Het Anker met het hoofdkantoor in GEERT WALDASTRAAT 2; 9801AW; ZUIDHORN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool Het Anker kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool Het Anker.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
594500313
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool Het Anker de internationale nummer +31 594500313 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool Het Anker contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool Het Anker vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool Het Anker sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Zuidhorn of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Zuidhorn in Groningen.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: