Christelijke Basisschool

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool in Oudega. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool
ADRES
STRAATNAAM: 
ALDEWEI 37; 8582KX; OUDEGA GAAST SLEAT
WOONPLAATS: 
Oudega
POSTCODE: 
8582 KX
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Oudega laten berekenen en tonen.
MAP

ALDEWEI 37, 8582KX, OUDEGA GAAST SLEAT, Nederland

Christelijke Basisschool met het hoofdkantoor in ALDEWEI 37; 8582KX; OUDEGA GAAST SLEAT, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514603832
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool de internationale nummer +31 514603832 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Oudega of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Oudega in Friesland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: