Christelijke Basisschool Op 'E Terp

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Christelijke Basisschool Op 'E Terp in Sondel. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Christelijke Basisschool Op 'E Terp
ADRES
STRAATNAAM: 
J BOOMSMASTRAAT 23; 8565GE; SONDEL
WOONPLAATS: 
Sondel
POSTCODE: 
8565 GE
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Christelijke Basisschool Op 'E Terp kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Sondel laten berekenen en tonen.
MAP

J BOOMSMASTRAAT 23, 8565GE, SONDEL, Nederland

Christelijke Basisschool Op 'E Terp met het hoofdkantoor in J BOOMSMASTRAAT 23, 8565GE, SONDEL, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Christelijke Basisschool Op 'E Terp kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Christelijke Basisschool Op 'E Terp.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
51462239
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Christelijke Basisschool Op 'E Terp de internationale nummer +31 51462239 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Christelijke Basisschool Op 'E Terp contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Christelijke Basisschool Op 'E Terp vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Christelijke Basisschool Op 'E Terp sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Sondel of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Sondel in Friesland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: