De Bongerd Openbare Basisschool

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van De Bongerd Openbare Basisschool in Achlum. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
De Bongerd Openbare Basisschool
ADRES
STRAATNAAM: 
DORPSSTRAAT 4A; 8806KT; ACHLUM
WOONPLAATS: 
Achlum
POSTCODE: 
8806 KT
GEMEENTE: 
Franekeradeel
POSTCODEGEBIED: 
Franeker
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar De Bongerd Openbare Basisschool kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Achlum laten berekenen en tonen.
MAP

DORPSSTRAAT 4A, 8806KT, ACHLUM, Nederland

De Bongerd Openbare Basisschool met het hoofdkantoor in DORPSSTRAAT 4A; 8806KT; ACHLUM, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot De Bongerd Openbare Basisschool kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van De Bongerd Openbare Basisschool.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
517641437
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over De Bongerd Openbare Basisschool de internationale nummer +31 517641437 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van De Bongerd Openbare Basisschool contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor De Bongerd Openbare Basisschool vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf De Bongerd Openbare Basisschool sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Achlum of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Achlum in Friesland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: