Dorpshuis

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Dorpshuis in De Wilp. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Dorpshuis
ADRES
STRAATNAAM: 
Schoolstr 17 De Wilp; 9367PX; De Wilp GN
WOONPLAATS: 
De Wilp
POSTCODE: 
9367 PX
GEMEENTE: 
Marum
POSTCODEGEBIED: 
Roden
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Verenigingsgebouwen.Voor de aankomst met de auto naar Dorpshuis kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in De Wilp laten berekenen en tonen.
MAP

Schoolstr 17 De Wilp, 9367PX, De Wilp GN, Nederland

Dorpshuis met het hoofdkantoor in Schoolstr 17 De Wilp, 9367PX, De Wilp GN, Nederland, Verenigingsgebouwen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Verenigingsgebouwen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Dorpshuis kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Dorpshuis.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
594 641795
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Dorpshuis de internationale nummer +31 594 641795 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Dorpshuis contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Dorpshuis vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Dorpshuis sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Verenigingsgebouwen in De Wilp of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Verenigingsgebouwen van De Wilp in Groningen.
verenigingsgebouwenMeer Bedrijven in deze branche:

  • v Reigersberg str 65, 152SV, Amsterdam, Nederland
  • Servatiusstr 6, 5512AJ, Vessem, Nederland
  • Zuiderzeestrwg 60, 8096CB, OLDEBROEK, Nederland
  • Oerdk 141, 7435PJ, Okkenbroek, Nederland
  • B Kooymanstr 19, 4698AL, Oud Vossemeer, Nederland