Dunninghe

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Dunninghe in de Wijk. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Dunninghe
ADRES
STRAATNAAM: 
Pr Clausln 6; 7957EA; De Wyk
WOONPLAATS: 
de Wijk
POSTCODE: 
7957 EA
GEMEENTE: 
De Wolden
POSTCODEGEBIED: 
Hoogeveen
PROVINCE: 
Drenthe
REGIO: 
Noord
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Dunninghe kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in de Wijk laten berekenen en tonen.
MAP

Pr Clausln 6, 7957EA, De Wyk, Nederland

Dunninghe met het hoofdkantoor in Pr Clausln 6; 7957EA; De Wyk, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Dunninghe kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Dunninghe.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
0522 498181
FAXAPPARAAT: 
0522 443545
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Dunninghe de internationale nummer +31 0522 498181 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Dunninghe contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Dunninghe vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 0522 443545 of aan de email adres van het bedrijf Dunninghe sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in de Wijk of vanuit een ander regio in Drenthe en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van de Wijk in Drenthe.
bejaarden, -, verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: