Gemeenschapshuis

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Gemeenschapshuis in Born. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Gemeenschapshuis
ADRES
STRAATNAAM: 
Pr Bisdomstr 5; 6121JE; BORN
WOONPLAATS: 
Born
POSTCODE: 
6121 JE
GEMEENTE: 
Sittard-Geleen
POSTCODEGEBIED: 
Echt
PROVINCE: 
Limburg
STRAAT: 
Prins Bisdomstraat
REGIO: 
Zuid
Verenigingsgebouwen.Voor de aankomst met de auto naar Gemeenschapshuis kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Prins Bisdomstraat in Born laten berekenen en tonen.
MAP

Pr Bisdomstr 5, 6121JE, BORN, Nederland

Gemeenschapshuis met het hoofdkantoor in Pr Bisdomstr 5; 6121JE; BORN, Nederland, Verenigingsgebouwen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Verenigingsgebouwen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Gemeenschapshuis kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Gemeenschapshuis.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
046 4851983
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Gemeenschapshuis de internationale nummer +31 046 4851983 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Gemeenschapshuis contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Gemeenschapshuis vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Gemeenschapshuis sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Verenigingsgebouwen in Born of vanuit een ander regio in Limburg en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Verenigingsgebouwen van Born in Limburg.
verenigingsgebouwenMeer Bedrijven in deze branche: