Hiem, Talma

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Hiem, Talma in Balk. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Hiem, Talma
ADRES
STRAATNAAM: 
Talma pk 1; 8561DD; Balk
WOONPLAATS: 
Balk
POSTCODE: 
8561 DD
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Hiem, Talma kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Balk laten berekenen en tonen.
MAP

Talma pk 1, 8561DD, Balk, Nederland

Hiem, Talma met het hoofdkantoor in Talma pk 1, 8561DD, Balk, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Hiem, Talma kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Hiem, Talma.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514 688
FAXAPPARAAT: 
514 6885
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Hiem, Talma de internationale nummer +31 514 688 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Hiem, Talma contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Hiem, Talma vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 514 6885 of aan de email adres van het bedrijf Hiem, Talma sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in Balk of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van Balk in Friesland.
bejaarden, , verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: