Humanitas

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Humanitas in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Humanitas
ADRES
STRAATNAAM: 
Sarphatistr 4; 1017WS; Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1017 WS
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Sarphatistraat
REGIO: 
West
Hulpverlening Sociaal.Voor de aankomst met de auto naar Humanitas kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Sarphatistraat in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

Sarphatistr 4, 1017WS, Amsterdam, Nederland

Humanitas met het hoofdkantoor in Sarphatistr 4; 1017WS; Amsterdam, Nederland, Hulpverlening Sociaal.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Hulpverlening Sociaal of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Humanitas kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Humanitas.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
020 5231100
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Humanitas de internationale nummer +31 020 5231100 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Humanitas contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Humanitas vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Humanitas sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Hulpverlening Sociaal in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Hulpverlening Sociaal van Amsterdam in Noord-Holland.
hulpverlening, sociaalMeer Bedrijven in deze branche: