Interlokaal, Sticht Het

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Interlokaal, Sticht Het in Nijmegen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Interlokaal, Sticht Het
ADRES
STRAATNAAM: 
Holtermanstr 2; 6512DB; NIJMEGEN
WOONPLAATS: 
Nijmegen
POSTCODE: 
6512 DB
GEMEENTE: 
Nijmegen
POSTCODEGEBIED: 
Nimwegen
PROVINCE: 
Gelderland
STRAAT: 
Holtermanstraat
REGIO: 
Oosten
Sociaal En Maatschappelijk Werk.Voor de aankomst met de auto naar Interlokaal, Sticht Het kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Holtermanstraat in Nijmegen laten berekenen en tonen.
MAP

Holtermanstr 2, 6512DB, NIJMEGEN, Nederland

Interlokaal, Sticht Het met het hoofdkantoor in Holtermanstr 2; 6512DB; NIJMEGEN, Nederland, Sociaal En Maatschappelijk Werk.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Sociaal En Maatschappelijk Werk of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Interlokaal, Sticht Het kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Interlokaal, Sticht Het.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
024 3222227
FAXAPPARAAT: 
024 3237330
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Interlokaal, Sticht Het de internationale nummer +31 024 3222227 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Interlokaal, Sticht Het contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Interlokaal, Sticht Het vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 024 3237330 of aan de email adres van het bedrijf Interlokaal, Sticht Het sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Sociaal En Maatschappelijk Werk in Nijmegen of vanuit een ander regio in Gelderland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Sociaal En Maatschappelijk Werk van Nijmegen in Gelderland.
sociaal, en, maatschappelijk, werkMeer Bedrijven in deze branche: