Joegoslavisch Ontmoetingscentr

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Joegoslavisch Ontmoetingscentr in Nijmegen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Joegoslavisch Ontmoetingscentr
ADRES
STRAATNAAM: 
Pontanusstr 26; 6524HG; NIJMEGEN
WOONPLAATS: 
Nijmegen
POSTCODE: 
6524 HG
GEMEENTE: 
Nijmegen
POSTCODEGEBIED: 
Nimwegen
PROVINCE: 
Gelderland
STRAAT: 
Pontanusstraat
REGIO: 
Oosten
Verenigingsgebouwen.Voor de aankomst met de auto naar Joegoslavisch Ontmoetingscentr kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Pontanusstraat in Nijmegen laten berekenen en tonen.
MAP

Pontanusstr 26, 6524HG, NIJMEGEN, Nederland

Joegoslavisch Ontmoetingscentr met het hoofdkantoor in Pontanusstr 26; 6524HG; NIJMEGEN, Nederland, Verenigingsgebouwen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Verenigingsgebouwen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Joegoslavisch Ontmoetingscentr kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Joegoslavisch Ontmoetingscentr.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
024 3231423
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Joegoslavisch Ontmoetingscentr de internationale nummer +31 024 3231423 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Joegoslavisch Ontmoetingscentr contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Joegoslavisch Ontmoetingscentr vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Joegoslavisch Ontmoetingscentr sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Verenigingsgebouwen in Nijmegen of vanuit een ander regio in Gelderland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Verenigingsgebouwen van Nijmegen in Gelderland.
verenigingsgebouwenMeer Bedrijven in deze branche: