Kinderopvang Lemsterland, Sticht

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Kinderopvang Lemsterland, Sticht in Lemmer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Kinderopvang Lemsterland, Sticht
ADRES
STRAATNAAM: 
Betelgeuze 5; 8531MV; Lemmer
WOONPLAATS: 
Lemmer
POSTCODE: 
8531 MV
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Kinderopvang.Voor de aankomst met de auto naar Kinderopvang Lemsterland, Sticht kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Lemmer laten berekenen en tonen.
MAP

Betelgeuze 5, 8531MV, Lemmer, Nederland

Kinderopvang Lemsterland, Sticht met het hoofdkantoor in Betelgeuze 5, 8531MV, Lemmer, Nederland, Kinderopvang.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Kinderopvang of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Kinderopvang Lemsterland, Sticht kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Kinderopvang Lemsterland, Sticht.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514 533158
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Kinderopvang Lemsterland, Sticht de internationale nummer +31 514 533158 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Kinderopvang Lemsterland, Sticht contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Kinderopvang Lemsterland, Sticht vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Kinderopvang Lemsterland, Sticht sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Kinderopvang in Lemmer of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Kinderopvang van Lemmer in Friesland.
kinderopvangMeer Bedrijven in deze branche: