Koningin Wilhelmina School

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Koningin Wilhelmina School in Lemmer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Koningin Wilhelmina School
ADRES
STRAATNAAM: 
LENNASTRAAT 14; 8531JZ; LEMMER
WOONPLAATS: 
Lemmer
POSTCODE: 
8531 JZ
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Koningin Wilhelmina School kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Lemmer laten berekenen en tonen.
MAP

LENNASTRAAT 14, 8531JZ, LEMMER, Nederland

Koningin Wilhelmina School met het hoofdkantoor in LENNASTRAAT 14, 8531JZ, LEMMER, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Koningin Wilhelmina School kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Koningin Wilhelmina School.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514561779
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Koningin Wilhelmina School de internationale nummer +31 514561779 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Koningin Wilhelmina School contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Koningin Wilhelmina School vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Koningin Wilhelmina School sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Lemmer of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Lemmer in Friesland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: