Martenahiem

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Martenahiem in Tzum. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Martenahiem
ADRES
STRAATNAAM: 
Dekemastr 34; 884RA; TZUM
WOONPLAATS: 
Tzum
POSTCODE: 
884 RA
GEMEENTE: 
Franekeradeel
POSTCODEGEBIED: 
Franeker
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Martenahiem kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Tzum laten berekenen en tonen.
MAP

Dekemastr 34, 884RA, TZUM, Nederland

Martenahiem met het hoofdkantoor in Dekemastr 34, 884RA, TZUM, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Martenahiem kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Martenahiem.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
517 452324
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Martenahiem de internationale nummer +31 517 452324 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Martenahiem contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Martenahiem vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Martenahiem sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in Tzum of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van Tzum in Friesland.
bejaarden, , verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: