Obs De Berkenhorst

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Obs De Berkenhorst in Staphorst. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Obs De Berkenhorst
ADRES
STRAATNAAM: 
STAPHORSTER KERKWEG 40; 7951JS; STAPHORST
WOONPLAATS: 
Staphorst
POSTCODE: 
7951 JS
GEMEENTE: 
Staphorst
POSTCODEGEBIED: 
Hoogeveen
PROVINCE: 
Overijssel
STRAAT: 
Staphorster Kerkweg
REGIO: 
Oosten
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Obs De Berkenhorst kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Staphorster Kerkweg in Staphorst laten berekenen en tonen.
MAP

STAPHORSTER KERKWEG 40, 7951JS, STAPHORST, Nederland

Obs De Berkenhorst met het hoofdkantoor in STAPHORSTER KERKWEG 40; 7951JS; STAPHORST, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Obs De Berkenhorst kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Obs De Berkenhorst.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
522461359
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Obs De Berkenhorst de internationale nummer +31 522461359 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Obs De Berkenhorst contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Obs De Berkenhorst vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Obs De Berkenhorst sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Staphorst of vanuit een ander regio in Overijssel en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Staphorst in Overijssel.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: