Openbare Basischool De Bregge

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basischool De Bregge in Scharsterbrug. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basischool De Bregge
ADRES
STRAATNAAM: 
SCHOOLSTRAAT 1; 8517HP; SCHARSTERBRUG
WOONPLAATS: 
Scharsterbrug
POSTCODE: 
8517 HP
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basischool De Bregge kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Scharsterbrug laten berekenen en tonen.
MAP

SCHOOLSTRAAT 1, 8517HP, SCHARSTERBRUG, Nederland

Openbare Basischool De Bregge met het hoofdkantoor in SCHOOLSTRAAT 1; 8517HP; SCHARSTERBRUG, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basischool De Bregge kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basischool De Bregge.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
513415349
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basischool De Bregge de internationale nummer +31 513415349 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basischool De Bregge contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basischool De Bregge vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basischool De Bregge sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Scharsterbrug of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Scharsterbrug in Friesland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: